Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm-1.jpg
Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm.jpg
Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm-2.jpg
Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm-1.jpg

Nyföddfotografering Stockholm


Portfolio

SCROLL DOWN

Nyföddfotografering Stockholm


Portfolio

Nyföddfotografering Stockholm - Klicka på bilderna för att se hela lifestylefotograferingen. Priser och kontaktformulär hittar du längst ner.

Tiden har aldrig gått så fort som när man har blivit förälder. Det är en otrolig resa man går igenom den första tiden med sin lilla bebis. Vi alla vill se våra barn växa och bli stora, men samtidigt vill man stanna tiden, för en liten stund. För ibland går tiden alldeles, alldeles för fort. 

Så många gånger som jag scrollar igenom min mobil så ser jag hur mycket som har hänt det senaste året. Det är faktiskt en bitterljuv känsla att titta tillbaka. Mitt hjärta brister och jag förstår inte riktigt vart tiden tog vägen. 

Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm.jpg

Nyföddfotograf Stockholm


Nyföddfotograf Stockholm


"Jag blir alldeles rörd och varm i hjärtat. Vilka bilder! Anna, du är en fantastisk fotograf och person. Tack tack tack! ♥ " - Beatrice
 

Nyföddfotografering med Anna Sandström

Varför anlita en nyföddfotograf? Vill du stanna tiden en liten stund så finns jag här för att föreviga en liten del av era liv tillsammans. För mig är inte bilderna på endast barnet det viktigaste utan det är bilderna på er tillsammans. Dessa bilder är så otroligt viktiga att ha, för ni kan ta så många bilder på barnet själva men inte på er tillsammans. Inte på riktigt. En nyföddfotograf kan fånga den här vackra, fina, nya kärleksrelationen ni har. Bara ni. Dessa bilder kommer vara så ovärderliga för er och barnet i framtiden. Jag kommer hem till er under två timmar och fotograferar livet i bebisbubblan. Ni får göra precis det ni vill så fångar jag det. Jag hjälper er på vägen och berättar vart det är finast ljus, men låt livet hända. Det är livet som är grunden till mitt fotograferande och det är just det jag vill fånga. ♥

Hur gammal ska bebisen vara? Hos mig finns det ingen åldersgräns då mitt syfte är att återberätta era liv genom bilder. Det är egentligen du som väljer när det passar er bäst. Men vill du ha bilder när bebisen är som allra minst så försök boka in en fotografering innan barnet är en månad gammal.

Ska vi städa innan fotograferingen? Jag vill fånga livet som det är med småbarn, så ni behöver inte städa innan. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. 

Vad ska vi ha på oss? Sätt på er kläder som ni känner er fina i. Det lyfter både er och bilden. Men undvik formella kläder, det känns inte naturligt och ni ska kunna röra fritt i era hem. Undvik för tighta byxor. Exempel; har bebisen äldre syskon så ska ni kunna sätta er ner på golvet och leka tillsammans avslappnat och ledigt. ♥

Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm-2.jpg

Boka en nyföddfotografering


Priser & Villkor

Boka en nyföddfotografering


Priser & Villkor

Under oktober - juni kommer jag endast erbjuda Minilifestyle, 1 timma hemma-hos fotografering. Kontakta mig för mer info. MINA NyföddPAKET 2018


NYFÖDDFOTOGRAFERING - Startpaket

 • 2 timmar nyföddfotografering bekvämt hemma hos er (gäller inom Stockholm)
 • Avslappnade och kärleksfulla bilder om er familj
 • Webbgalleri  med alla bilder för urval
 • 10 högupplösta och redigerade bilder
 • 2 st 18x24 Fine Art förstoringar (värde 980:-)

        4900:- 


Vill du köpa till fler digitala bilder till ditt Startpaket?
Enskilda bilder      299:-/st
+ 5 bilder               990:-
Alla bilder              9900:- (Fotografering inräknat, endast digitala filer)
Intresserad av att framkalla bilderna?
Kika på mina Fine Art-produkter


NYFÖDDFOTOGRAFERING - ALL INCLUSIVE

 • 2 timmar nyföddfotografering bekvämt hemma hos er (gäller inom Stockholm.
 • Avslappnade och kärleksfulla bilder om er familj
 • Webbgalleri  som ni kan dela med er till alla nära och kära
 • Alla bilder (ca 70-100 st) högupplösa och redigerade på ett USB-minne
 • Fusionfilm i HD 1080p med både rörlig bild och stillbilder som ni kan njuta av tillsammans (värde 990:-)
 • 2 st 18x24 Fine Art förstoringar (värde 980:-)
 • Vackert fotoalbum i linne, 20x20 cm 10 uppslag (värde 2990:-)

         11900:- 

BOKNING
Vid bokning skickas en faktura på 1500:-, som garanterar ert datum. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning, men det går självklart att byta datum vid sjukdom och dåligt väder. Bokningsavgiften dras av på er slutfaktura.  

ALLMÄNNA VILLKOR
Alla utvalda bilder levereras högupplösta och är fria att användas för privat bruk. Bilderna får dock inte redigeras i efterhand och vid publicering i sociala medier ska alltid Foto: Anna Sandström (Instagram: #anna_sandstrom_foto, Facebook: annasandstromfoto) anges. Bilderna finns tillgängliga för urval i ett webbgalleri ca 3 veckor efter fotograferingen. Slutfakturan skickas i samband med bildleveransen.
 

Familjefotograf Stockholm