Lifestylefotograf_Familjefotograf_Familjefotografering_Stockholm_45.jpg
Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm.jpg
Nyfodd_Lifestyle_hemma-hosfotografering_Familjefotograf_Stockholm-1.jpg
Lifestylefotograf_Familjefotograf_Familjefotografering_Stockholm_45.jpg

Nyföddfotografering Stockholm


Portfolio

SCROLL DOWN

Nyföddfotografering Stockholm


Portfolio

Nyföddfotografering Stockholm - Klicka på bilderna för att se hela lifestylefotograferingen. Priser och kontaktformulär hittar du längst ner.

Tiden har aldrig gått så fort som när man har blivit förälder. Det är en otrolig resa man går igenom den första tiden med sin lilla bebis. Vi alla vill se våra barn växa och bli stora, men samtidigt vill man stanna tiden, för en liten stund. För ibland går tiden alldeles, alldeles för fort. 

Så många gånger som jag scrollar igenom min mobil så ser jag hur mycket som har hänt det senaste året. Det är faktiskt en bitterljuv känsla att titta tillbaka. Mitt hjärta brister och jag förstår inte riktigt vart tiden tog vägen. 

Lifestyle-nyfoddfotografering-familjefotografering-Stockholm.jpg

Nyföddfotograf Stockholm


Nyföddfotograf Stockholm


Jag blir alldeles rörd och varm i hjärtat. Vilka bilder! Anna, du är en fantastisk fotograf och person. Tack tack tack! ♥
— Beatrice

Nyföddfotografering med Anna Sandström

Varför anlita en nyföddfotograf? Vill du stanna tiden en liten stund så finns jag här för att föreviga en liten del av era liv tillsammans. För mig är inte bilderna på endast barnet det viktigaste utan det är bilderna på er tillsammans. Dessa bilder är så otroligt viktiga att ha, för ni kan ta så många bilder på barnet själva men inte på er tillsammans. Inte på riktigt. En nyföddfotograf kan fånga den här vackra, fina, nya kärleksrelationen ni har. Bara ni. Dessa bilder kommer vara så ovärderliga för er och barnet i framtiden. Jag kommer hem till er och fotograferar livet i bebisbubblan. Ni får göra precis det ni vill så fångar jag det. Jag hjälper er på vägen och berättar vart det är finast ljus, men låt livet hända. Det är livet som är grunden till mitt fotograferande och det är just det jag vill fånga. ♥

Hur gammal ska bebisen vara? Hos mig finns det ingen åldersgräns då mitt syfte är att återberätta era liv genom bilder. Det är egentligen du som väljer när det passar er bäst. Men vill du ha bilder när bebisen är som allra minst så försök boka in en fotografering innan barnet är en månad gammal.

Ska vi städa innan fotograferingen? Jag vill fånga livet som det är med småbarn, så ni behöver inte städa innan. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. 

Vad ska vi ha på oss? Sätt på er kläder som ni känner er fina i. Det lyfter både er och bilden. Men undvik formella kläder, det känns inte naturligt och ni ska kunna röra fritt i era hem. Undvik för tighta byxor. Exempel; har bebisen äldre syskon så ska ni kunna sätta er ner på golvet och leka tillsammans avslappnat och ledigt. ♥

Nyfodd_Lifestyle_hemma-hosfotografering_Familjefotograf_Stockholm-1.jpg

Boka en nyföddfotografering


Info & Bokning

Boka en nyföddfotografering


Info & Bokning

Hur går det till?

  1. Fyll i bokningsformuläret längst ner så återkommer jag med priser och datumförslag som passar oss alla. Jag erbjuder paketpriser från 4500:-

  2. Efter bokningen skickar jag ut all information ni behöver inför er fotografering med mig.

  3. Vi ses hemma hos er för en timmes fotografering. Fotograferingen anpassas efter er och barnen.

  4. Inom tre veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna. Där väljer ni ut de bilder och produkter ni önskar beställa.

Familjefotograf Stockholm