Comment

"Vårt första hem" - En lifestyle familjefotografering

Det är underbart att alla familjer jag fotar har olika önskemål om vad de vill ha bevarat. Den här familjen har planer på att flytta från sin lägenhet till ett hus och ville gärna ha kvar minnen från småbarnslivet i stan. Jag fotade deras vackra hem och sen gick vi ut till deras favoritpark för lite picknick! En perfekt lifestylefotografering tycker jag!

Comment

Comment

Underbara september | Familjefotografering i Stockholm

Den här färgglada och kärleksfulla familjen hade jag framför kameran i september. Innan fotograferingen berättade mamman att hennes barn var otroligt blyga och var inte alls så sugna på att bli fotograferade. Därför var jag väldigt mån om att göra allt så lekfullt och avslappnat som möjligt. Men det är också hela mitt sätt att fotografera. Tycker att barnen var fantastiska framför kameran! 

Och sen har vi höstens första månad! Älskar hur det fortfarande känns somrigt. Men till skillnad från sommaren så går solen ner tidigare, vilket betyder att jag äntligen kan fota familjer i solnedgången! ♥

Comment

1 Comment

Föräldraledig - på deltid :)

Under ett år kommer jag endast jobba deltid med fotografering i kombination med föräldraledighet. Jag kommer då endast erbjuda ett begränsat antal fotograferingar framöver. Ni är så klart alltid välkomna att kontakta mig, men svar kan dröja något. 

Tillsvidare kommer jag njuta av den här lilla nyfödda kärleksklump och så hoppas jag att jag får fotografera DIN familj den närmsta framtiden! Missa inte att jag resten av det här året erbjuder Minilifestyle - dvs en timma Lifestyle-/Nyföddfotografering hemma hos er! Kontakta mig för mer info!

Det är lika bra att vänja sig vid kameran älskling! ;)

1 Comment

Comment

Nu erbjuder jag fotoböcker!

Om jag fick välja en trycksak så skulle jag välja fotoböcker. Jag absolut ÄLSKAR fotoböcker. Det är något speciellt att kunna ta på och bläddra igenom vackra minnen. Jag har dessutom en förkärlek till berättelser. Med en fotobok kan jag skapa en sammanhängande berättelse från mina familjefotograferingar. Framförallt från Lifestylefotograferingar som jag erbjuder hemma hos familjerna. Att kunna bläddra igenom en liten del av en helt vanlig dag hemma hos er när barnen var små. Är inte det absolut den finaste presenten ni kan ge era barn sen när de blir stora? 

Jag erbjuder fotoalbum i storlekarna 20x20 och 25x25 cm med linneomslag i flera färger! Är ni intresserade av att beställa är det bara att slänga iväg ett mejl till mig!

Comment

Comment

Bjuda hem en familjefotograf?

Eftersom jag just nu väntar mitt andra barn så kommer jag under hösten erbjuda minifotograferingar. Under oktober erbjuder jag därmed Minilifestyle, dvs 1-timmes familjefotografering hemma hos er eller ert smultronställe. Det passar er som vill bevara minnen som är mer än bara porträttbilder då jag fångar er där ni känner er hemma och där ni spenderar mest tid tillsammans. Vill ni veta mer så skicka en förfrågan till info@annasandstrom.com

Comment

Comment

Familjefotografering i höstens Stockholm

Jag har aldrig delat hela denna underbara familjefotografering från oktober förra året. Hösten börjar bli bokade och jag kommer tyvärr att fota färre familjer denna höst då jag kommer ha en nykläckt liten bebis hemma! ♥

Men eftersom jag älskar att träffa nya familjer och föreviga dem i min absoluta favoritårstid så har jag några tider kvar! Bokar gör du längst ner på sidan. 

Tillsvidare så delar jag med mig av denna fantastiska höstfotografering! ♥

Comment

Comment

Mat och Lifestylefotografering hos bloggerskan Miss Marzipan

En liten sneak peak från gårdagens Lifestylefotografering hemma hos Miss Marzipan. Jag fångade när hon förberedde en riktig god "second breakfast" tillsammans med hennes tre underbara barn! Vill du få riktigt goda och hälsosamma recept, eller bara dregla över hennes fantastiska matbilder kika på hennes blogg Miss Marzipan!

Vill du också ha bilder på er tillsammans en frukostmorgon? Boka en Lifestylefotografering med mig!

Comment

Comment

Familjefotografering under hösten

Ljuvliga, ljuvliga höst. Hösten är verkligen perfekt för just familjefotograferingar. September och oktober har de senaste åren verkligen bjudit på fantastiskt väder. Det kan tyckas trist att dagarna blir kortare men för just familjefotograferingar är de kortare dagarna alldeles perfekta! Under hela vinterhalvåret, från höst till vår, finns det äntligen chans att fotografera familjerna i det där mjuka ljuset vid morgon och kväll.

Har ni småbarn som lägger sig tidigt så finns ingen bättre tid än hösten för att fånga magiska
golden hour-bilder!

Familjefotografering i september: Så gott som hela denna månaden är träden fortfarande gröna. Temperaturen är behaglig och det finns fortfarande möjlighet att vara lite lättare klädd. Vill man fortfarande ha lite mer somriga bilder så är september den perfekta månaden för familjefotografering.

Familjefotografering i oktober: Nu börjar äntligen färgexplosionen! Orange, gult, rött och grönt! Vill man ha färgstarka höstbilder så är denna månaden man ska boka en fotografering!

Familjefotografering i november: Löven har nu fallit ner till marken och det är nu man har möjlighet att samla alla de där fantastiska orangea löven och kasta upp dem! Barnen älskar denna aktivitet och det kan bli många fantastiska bilder. 

Vill du också ha vackra höstbilder på hela familjen? Bokningsformuläret hittar du längst ner!

Comment

1 Comment

Bröllopsfotografering nästa vecka!

Det är fantastisk när familjer vill att jag fotar dem igen. Men vilken lycka att dessutom få äran och förtroendet att fotografera på deras bröllop nästa vecka! Nu ska jag bara se till att min lilla bebis inte väljer att komma ut innan bröllopet! :O 

Självklart har jag fixat, med familjens godkännande, en fotograf som står redo ifall bebisen mot förmodan skulle välja att titta fram tidigare! Det är en försäkring som känns trygg för både mig och för familjen! ♥

1 Comment

2 Comments

Att fånga barndomen så som jag vill minnas den

Jag slutar aldrig riktigt att dokumentera. Jag försöker självklart hitta en balans under semestern där jag både får fotografera och när jag helt enkelt är där, närvarande. Jag vill fånga min sons barndom så som jag vill minnas den. Han och hans lilla ratpack så som jag vill komma ihåg dem. Han kommer inte komma ihåg den här delen av sin barndom men jag vill visa honom hur fantastisk den var…♥

2 Comments

Comment

Familjefotograf tar sommarlov!

Nu tar jag lite sommarlov men jag läser mina mejl sporadiskt. Det går självklart alltid bra att boka en familjefotografering i höst. Bokningsformuläret hittar ni längst ner! 

Hoppas ni njuter av sommaren mellan all regn och sol! Ta hand om er! 

Comment

Comment

Lifestylefotografering - en picknickutflykt

Det är underbart att alla familjer jag fotar har olika önskemål om vad de vill ha bevarat. Den här familjen har planer på att flytta från sin lägenhet till ett hus och ville gärna ha kvar minnen från småbarnslivet i stan. Jag fotade deras vackra hem och sen gick vi ut till deras favoritpark för lite picknick! En perfekt lifestylefotografering tycker jag!

Läs mer om mina Lifestylefotograferingar!

Comment

Comment

En lillebror

Förra sommaren fotade jag denna vackra familj på deras sommarställe. Då låg lillebror fortfarande i magen. Imorgon får jag äntligen fota dem igen, nu alla tillsammans! ♥

Comment

1 Comment

Snart storebror...

Nu när jag väntar mitt andra barn så kan jag ibland få en liten sorgsen känsla. Min lilla pojke, mitt enda barn, vårt liv som vi har nu tillsammans, kommer förändras. Såklart till det bättre och jag verkligen toklängtar tills vi får träffa lillebror. Men det är som allt annat när man får barn att det är med ett litet sorgset hjärta man inser hur fort tiden går, hur fort livet förändras. Hur fort barnen växer. Ibland vill jag bara stanna tiden. Men samtidigt vill jag inte det heller. Jag vill se honom växa, bli större och starkare. Bli sin egen person och fara iväg, ut i världen och upptäcka livet. Det är verkligen en salig blandning av känslor inombords.

Men innan lillebror kommer, så ska jag stanna en stund i nuet, gå på smådejter till vårt lokala café och njuta av att han är mitt enda barn. ♥

1 Comment

Comment

När barn får vara barn

När barn får vara barn och vi går back to basic. Kullerbyttor och maskrosor. När vi får använda naturens lekplats och leksaker. Det är ingredienserna för en lyckad barnfotografering! ♥

Comment

Comment

Lifestylefotografering hemma året runt!

Det bästa med att fota hemma hos familjer är att man kan fota året runt, oberoende väder och vind! Se några av mina lifestylefotograferingar nedan. Några av dem är tagna under årets mörkaste dagar och några under vår och sommar! Gissa vilka! :)

Längst ner på hemsidan hittar ni mitt bokningsformulär! Hoppas jag får komma hem till just DIG! ♥

Comment

Comment

Smått kaotisk hemma-hos-fotografering

Här är en tillbakablick till en lifestylefotografering jag gjorde för något år sedan. Jag älskar det smått kaotiska som vi fångade tillsammans i familjens sovrum. Mitt sätt att fota är inte enbart att ta de perfekta stunderna tillsammans, utan även att fånga det verkliga livet emellan. Ni vet, de där stunderna när barnen inte gör alls som man säger och kör sitt eget race. Det är därför jag är en familjefotograf! ♥

Comment

Comment

Hur går en nyföddfotografering till?

När man bokar en nyföddfotografering hos mig så bokar man in en lifestylefotografering hemma hos er. Jag kommer blanda porträttbilder med dokumentära bilder. Det jag behöver är ett fönster, en säng och eventuellt en fåtölj! För mig är inte bilderna på endast barnet det viktigaste utan det är bilderna på er tillsammans. Dessa bilder är så otroligt viktiga att ha, för du kan ta så många bilder på barnet själv men inte på er tillsammans. Inte på riktigt.

Inför en nyföddfotografering behöver ni inte städa. Jag vill fånga livet som det är med småbarn. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. Jag kommer hjälpa er på vägen och berätta vart det är finast ljus, men låt livet hända. Behöver du amma eller mata barnet, byta blöja eller trösta syskonet så gör det. Att fånga livet är grunden till mitt fotograferande och kanske också därför du har hittat just mig! 

Hur gammal ska bebisen vara? För min del så erbjuder jag Lifestylefotograferingar så det finns ingen åldersgräns. Det är egentligen du som väljer när det passar er bäst. Men vill du ha bilder när bebisen är som allra minst så försök boka in en fotografering innan barnet är en månad gammal.

Nyfiken på fler bilder eller vill du veta mer om Nyföddfotografering? Här på hemsidan hittar du all info om mina nyföddfotograferingar! ♥

Comment

Comment

När mormor får vara med på familjefotograferingen

De flesta familjefotograferingar jag gör är enbart med föräldrarna och sina barn. Så jag blir så glad när mormor och morfar var bjudna på denna familjefotografering! Det är fint att inkludera sina närmsta när man investerar i en familjefotografering. Att boka en Familjefotograf gör vissa kanske bara en gång i sitt liv, vissa aldrig. Eller som denna familj, som bokar mig igen även detta år! 

Känner mig tacksam. 

Comment