Comment

HAV & LAND Fotografering | Familjefotografering i vattnet

Har nu äntligen haft årets första Hav & Land session. Vi lyckades pricka in en varm kväll efter så många kalla dagar. Hav & Land, familjefotografering i vattnet, är något jag endast erbjuder, av naturliga skäl, på sommaren och platserna är väldigt begränsade. Det här är något alldeles extra där du tar hela din familj ut till vattnet där jag tar vackra unika bilder på er både på land och i vattnet. Du får möjlighet att låna en av mina vackra klänningar. Klänningen i dessa bilder kommer från Dôen, där jag har köpt ett flertal klänningar från. Det bjuds på varm dryck och fika och dessutom har jag med mig en jättetrevlig assistent som hjälper er att hålla er varma efter badet. ♥

Vill du veta mer om mitt Hav & Land-koncept så skicka ett mejla till mig

Comment

Comment

Köket är hemmets hjärta | Lifestyle familjefotografering Stockholm Nacka

Jag har ingen aning om det är ett gammalt ordspråk men jag har hört något liknande. Köket är iallafall där många brukar samlas kring, både vardag och fest. Och det är också det rummet jag älskar att fota mina familjer i. Och finns det ett stort fönster framför en diskho och vi har några småbarn. Ja, då är det nästan en obligatorisk bild för min del. Jag älskar att ta bilder i köket. Det finns egentligen så mycket man kan fånga där. Beroende på familj så blir det antingen mer uppstyrt som dessa eller mer dokumentärt och kladdigare. Med småbarn blir det liksom aldrig fel.

Jag fotar er där ljuset finns. Det är oftast det som styr mina lifestylefotograferingar. Andra rum där ni kan förvänta er familjefotografering är vardagsrummet och sovrummen. Både eran och barnens. Finns det tid och önskemål och framförallt ett fönster fotar jag gärna er i badrummet när ni badar barnen i badkaret. Gosiga bilder på nakna bebisrumpor bjuder jag gärna på så ni alltid kan minnas dem när babyhullet har växt bort. Jag njuter nu mina sista månader av bebisrumpa innan min minsting fyller två. En era håller på att ta slut. Vill du minnas er i ert hem idag? Läs gärna mer om mina Lifestylefotograferingar och skicka ett mejl till mig om du undrar över något!

Comment

Comment

Kläder till familjefotografering | Familjefotograf Stockholm Nacka

Lifestylefotograf_Familjefotograf_Familjefotografering_Stockholm_91.jpg

Jag kände att det här kräver sitt eget blogginlägg:) Idag hjälper jag nog varannan familj med stylingen inför en familjefotografering med mig. Det är verkligen inte lätt att hitta rätt kläder till en fotografering. Vad bör man tänka på? Någonstans vill jag möta familjerna på vägen. Där familjerna ändå får vara sig själva och samtidigt får möta mig i min stil och vision. Ett perfekt samspel.

Att hitta rätt färgskalor och mönster som passar fint ihop kan verkligen ta en bild från bra till fantastiskt.
Att blanda ljust och mörkt skapar fin kontrast.

Att blanda ljust och mörkt skapar fin kontrast.

Här blandas höstfärger i olika nyanser. Klänningen kommer från Dôen.

Här blandas höstfärger i olika nyanser. Klänningen kommer från Dôen.

Så här kommer massa bra tips samt vad ni bör undvika och tänka på när ni letar i garderoben efter passande kläder till familjefotograferingen.

 • Utgå från vad ni tycker om. Vilka färger och mönster älskar ni? Hur ser erat hem ut? Vilka färger skulle passa fint på er vägg den dagen ni väljer att rama in en bild och hänga upp den?

 • Uppklätt men ändå avslappnat. Lämna de finstrukna vita/blå skjortorna till bröllop och jobbmöten. Jag vet att det är svårt. De där skjortorna kommer så gärna fram vid fotograferingar :) Men om ni kikar på mina bilder så ser ni att det handlar så mycket mer än att bara klä upp sig fint. Hur ofta sitter vi där hemma i strukna skjortor eller rullar runt på gräset med pressveckade byxor?

 • Luftigt och ledigt. Jag brukar alltid be föräldrarna sätta sig ner med barnen under fotograferingen. Antingen på golvet eller i sängen där hemma, eller så sitter ni på klippor och gräsmattor utomhus. Har ni på er kostymbyxorna eller de tightaste jeansen så kommer det synas på bilderna att ni är lite stela och obekväma. Det lyser igenom. Rakt. in. i. kameran.

 • Var inte rädda för lite smuts och fläckar. Det är charmigt, och det är framförallt barn. Jämt! Omfamna det. Det är verkligen något romantiskt med sommarbarn som får springa barfota på en äng, med plåster på knät och smuts under naglarna.

 • Barfota barn under sommaren blir härligt romantiskt

 • Mina absolut favoritaffärer för barnkläder är Zara och barnskor från Kavat. MamaOwl nätbutik erbjuder helt fantastiska barnkläder perfekt för familjefotograferingar.

Det vackra och romantiska kommer fram i det vilda. När vinden tar tag i håret och lite smuts få färga kinderna.

Så vad ska vi ha på oss till fotograferingen?

Allt handlar om att man matchar varandra i sina klädval. Det betyder inte att man ska ha samma färg på sig, det skulle snarare bli tråkigt. Det handlar om att man matchar varandra i liknande färgskalor och stil.

Ett tips är att lägga fram alla kläderna på golvet och sen kika på dem tillsammans. Råkar alla ha samma färg på tröjan? Eller blir det för mycket vitt? Eller har ni valt rutigt till alla? På så sätt ser ni allt tydligt och klart. Känner ni er fortfarande lost? Skicka mig en bild på alltsammans så kommer jag med förslag!

I alla mina paket ingår styling tips och råd!

 • Vad som blir extra vackert på bild är transparenta och lätta tyger. Kan vara klänning/kjol med lätt tyg eller en schal. Som liksom kan dansa lite med vinden och solstrålarna får lysa igenom.

 • Varma och jordnära färger såsom brunt, ockra, tegelrött. Smutsiga pasteller. Även naturvitt och beiget är färger som passar min bildstil extra bra.

 • Blanda gärna mönster och strukturer. Stickat med siden. Blommigt med rutigt.

 • Ha olika färger. Har alla på sig olika färger eller nyanser får bilderna ett vackert djup till skillnad om alla skulle ha samma gula tröja på sig.

 • T-shirts! T-shirts före skjortor alla dagar i veckan! Dagens t-shirts är så mycket snyggare än vad de var på 90-talet. Enkla och snygga utsnitt och finns i många, många vackra färger.

 • Jeans, chinos, kakhi- och linnebyxor. Det finns många snygga och lediga plagg.

 • Långa klänningar. Ni kanske har märkt att jag är svag för klänningar. Det är något romantiskt när tyget får dansa med vinden i magiskt ljus. Dessutom är det ett oerhört bekvämt plagg!

Djupa och mättade färger passar min bildstil väldigt bra. Och här blandas både mörkt och ljust, blommigt och randigt.

Djupa och mättade färger passar min bildstil väldigt bra. Och här blandas både mörkt och ljust, blommigt och randigt.

Jag har även ett fåtal klänningar för både barn och vuxna för utlåning. Hör av dig om du är intresserad av att låna.

När ni har bokat en familjefotografering så kommer ni få mer hands on hjälp från mig med att välja kläder. En fotografering är verkligen en investering för livet och då är det viktigt att ni blir nöjda med bilderna.

Comment

Comment

Golden Hour under sommaren | Familjefotograf Stockholm Nacka

Nu går vi in i årets allra ljusaste dagar och lets face it. Sådana här bilder är inte möjliga för mig att ta om du inte är redo för att ändra om lite i era rutiner. Dessa bilder är tagna runt 19.30-21.30.

Jag förstår, har man småbarn (och jag har själv två små) så lägger de ju sig långt innan solnedgång och de är supersvåra att hålla dem vakna längre. De blir griniga och allt blir bara superjobbigt. I slutändan är det DU som ändå bestämmer om det är värt det. Men (!) det går om man verkligen vill. De enda kunder som förbereder och planerar för att hålla sina barn vakna lite längre är de som själva är fotografer. Varför? För att de vet hur stor skillnad det kan bli bara genom att boka en timme senare. Det där gyllene ljuset är helt m a g i s k t . Och missförstå mig rätt. Jag tar vackra bilder i all slags ljus. Bara kika i min portfolio :) Men de där bilder under golden hour, det blir inte vackrare än så.

Så är du ute efter golden hour-bilder på dig och din familj kommer här några tips på att få barnen att vara vakna lite längre;
Har du varit på fest med barnen någon gång så vet du att barn kan absolut vara uppe lite längre. Under semestern så är det heller inte helt ovanligt att läggningen sker kanske någon timma senare än mitt i vardagskaoset med jobb och förskola.

 1. En vecka innan - Börja flytta fram läggningen lite smått varje dag.

 2. Ett par dagar innan - Småbarn som sover på dagtid. Börja även här flytta middagstuppluren till lite senare på eftermiddagen.

 3. Dagen innan - Vila ut själva så att ni orkar svinga runt barnen och varva upp dem med massa lek och bus som håller dem vakna lite längre :)

 4. Samma dag som fotograferingen - Försök att aktivera barnen med massa roligt så att dagens tupplur är så sent som möjligt. Låt barnet sova svalt så att hen kan sova så länge som möjligt och vara extra pigg till kvällen :)

 5. Under/slutet på fotograferingen - Mutor som godis. Det här tipset är lite risky. Det funkar enbart om du vet om dina barn blir nöjda med att få en liten godisbit med jämna mellanrum för att hålla humöret uppe. Problem kan uppstå om du tar fram en hel påse godis, att de bara vill sitta med sin godispåse genom hela fotograferingen. Detsamma gäller mobilen. Har du tagit fram den så är det omöjligt att ta bort den från dem.

 6. Och skulle ditt barn ändå börja somna i slutet på fotograferingen. Ingen fara. Då kan vi ta de där supermysiga bilderna på dig när du håller om hen i din famn. Ett sovande barn är hur vackert och mysigt som helst.

Och slutligen, känner du att, nej, jag vill inte börja ändra på några rutiner. Men det vore ändå så vackert att ha bilder på oss i gyllene ljus. Så kan jag rekommendera dig att boka in en höstfotografering. Det är också högsäsongen för just familjefotograferingar. Solen går ner tidigare och naturens färger är som allra vackrast (enligt mig). Vad du än väljer så kommer du att få underbara bilder på dig och din familj. Vill du boka en familjefotografering i sommar? Maj och juli är nu fullbokat. Men jag har två tider kvar i juni och 2 tider i augusti. Scrolla ner på hemsidan så hittar du bokningsformuläret. Hoppas vi ses i sommar!

Comment

Comment

Närhet och ömhet | Familjefotograf Stockholm

Jag verkligen älskar att komma mina familjer riktigt nära för att fånga de där små nyanser av kärlek mellan förälder och barn. Det som kännetecknar min stil är mycket beröringar och närhet. Är det sådana här bilder du vill ha på dig och ditt barn så boka en fotografering nu i juni. Maj och juli är redan fullbokat. ♥

Skicka ett mejl till mig så ser vi om vi kan hitta ett datum som passar oss alla.

Comment

Comment

Hav & Land | Familjefotografering i vattnet

Förra året startade jag ett nytt koncept med familjefotografering i vattnet. Det var ju en fantastisk varm sommar så det kunde inte varit mer passande att börja med det då. Jag vill även i år fota fler familjer i vattnet. De här bilderna brinner jag verkligen för. De vackra och intima porträtten på förälder och barn. Så nu har jag släppt några platser för min Hav & Land-fotografering i sommar. Det är en timma familjefotografering där vi kommer börja på torra land och avsluta de sista 10-30 minuterna vid och i vattnet (beroende på hur varmt det är :) Det kommer finnas massa handdukar, filtar, varm choklad och värmepåsar för att hålla er så varma som möjligt. Jag kommer ta väl hand om er. ♥ Och dessutom kommer jag inför er fotografering hjälpa er med tips och råd att hitta rätt kläder. Det finns även vackra filtar och klänningar för utlåning. Hör av er så delar jag med mig av vad som finns att låna.

Fotograferingen sker under juli och augusti. Skicka ett mejl till mig om ni är intresserade och vill veta mer och mitt paketpris.

Hoppas vi ses i vattnet i sommar! ♥

Comment

Comment

Min första Lifestyle Workshop | Stockholm

Sista helgen i mars hade jag min första workshop, Sveriges första Lifestyle workshop inom familjefotografering. Åtta fotografer från hela Sverige samt en fotograf från Norge kom för att lära sig allt om Hemma-hos-fotografering. Och självklart skulle vi alla få bo i ett riktigt hem!

Det var verkligen en helt underbar helg. Första kvällen bjöds på vacker solnedgång och alla tog självklart fram sin kamera. Bara en sån grej att få hänga med likasinnade. De tre största ämnena jag tog upp var ljuset under hela året, komposition samt hur man får familjerna avslappnade framför kameran. Och självklart fick vi fota en riktigt familj i deras hem.

Efter en hel dag av kunskap och inspiration var det hur mysigt som helst att bara få samtala under middagen. Så underbart fina människor, vänner och kollegor.

För mig var det väldigt viktigt att hitta ett stort fint hus där vi alla kunde bo och finna inspiration. Det delades rum och sängar och vi hade fantastiskt vacker utsikt mot vattnet. Solen sken hela helgen och jag kunde höra fåglarna kvittra för första gången i år! Altandörren stod öppen på dagen vilket gav sån härlig vårkänsla. Det blev verkligen hur lyckat som helst och jag är så glad att dessa fantastiska människor fick uppleva detta.

Självklart hade vi en Lifestylefotografering hemma hos en familj. Det var viktigt att hitta en familj som bodde i ett hem med stora ytor så att vi alla nio fotografer kunde röra oss fritt under fotograferingen. De första 30 min börjades med att jag höll i fotograferingen helt och hållet så att fotograferna kunde få se hur jag jobbar och interagerar med familjen. Det fick bli 30 effektiva minuter :) Sen delade vi kursdeltagarna i två grupper som nu fick möjligheten att själva fotografera och skapa bilder till sin portfolio.

Och här kommer några av mina bilder från Lifestylefotograferingen. Hela sessionen kommer jag blogga i ett senare tillfälle!

Stort tack alla fina! Isa Mathessis som hjälpte mig massor under helga helgen! Stort tack till dig! Och TACK till alla ni Linn, Louise, Johanna, Sandra, Yurika, Patricia & Kitty för att ni ville investera i en workshop med MIG! Det är så stort! Och jag är så jäkla glad för er! ♥

Jag har fått flera förfrågningar om ev en till workshop i framtiden. Jag har valt att vänta med att bestämma mig tills efter denna helg, för jag ville känna efter om det var något för mig. Men eftersom jag fick en sån fin respons så har jag nu redan börjat planera nästa workshop som kommer ske i höst. Datumet är redan bestämt och helgen för workshopen kommer vara 4-6 oktober. Jag har också beslutat att sänka antalet deltagare från 8 till 6 för jag vill kunna erbjuda än mer intim och exklusiv utbildning för er. Är ni nyfikna och vill veta mer så släng iväg en intresseanmälan till mig.

Hoppas vi ses i höst! ♥

Comment

Comment

Du och jag | En gravidfotografeering i Stockholm

Jag blir faktiskt tårögd när jag tänker på mina små frukostdejter jag hade med min äldsta son när jag var gravid. Bara han och jag. När han fortfarande var mitt e n d a barn. Vi pratade om detta hon och jag när jag kom över för att fotografera henne och hennes son. Och hon kände likadant. Att det gjorde lite ont i henne att tänka på det. För lite så är det. Den här tiden kommer inte åter. Alla mina egna minnen och känslor kom tillbaka och jag visste exakt vad som var viktigt att fånga här. Och det var han och hon, b a r a d e t v å , tillsammans. ♥

Comment

Comment

Du kala mars | Familjefotograf i Stockholm

Jag har själv bokat en fotograf för att fota mig och min familj under mars månad. Av självaste Erika Gerdemark. Det är något med denna säsong, denna mellanårstid, som är otroligt vackert och smickrande för just porträttfotograferingar. De kala träden, de beiga och gråa färgerna i bakgrunden och ljuset som äntligen är tillbaka. Den här säsongen har fått oförtjänt dåliga rykten om att det är för grått och trist ute och många vill vänta till grönskan. Men det är just det “gråa och trista” som är så vackert för porträtt.

Jag har haft fullt upp med lifestylefotograferingar så det är jättekul att kicka igång utomhussäsongen med denna vackra familjefotografering. Tagen en solig och beige dag i mars. Kika igenom. Ni kommer se hur fantastiskt vacker denna mellanårstid är för kärleksfulla familjeporträtt!

Comment

Comment

En Midsommarnattsdröm | Familjevideograf i Stockholm

Den här familjefotograferingen kombinerat med filmning var en sann midsommarnattsdröm. Ljuset, kläderna och kärleken emellan dem var helt oemotståndlig. Skulle du också vilja kombinera familjefotografering tillsammans med film så skicka ett mejl till mig för mer info. Nu har ni nämligen möjlighet att lägga till film till ert fotopaket!

Comment

1 Comment

Mellanårstiden | Familjefotografering i Stockholm

Låt oss prata om mellanårstiderna. Ni vet när det inte riktigt är vinter och inte vår heller. Denna säsong kommer återigen efter hösten innan all snö kommer. Och ja, så många tycker att det är en tråkig årstid. Men för porträttfoto tycker jag att det är en helt underbar årstid. Solen står ganska lågt till skillnad från sommarens skarpa sol. Och alla barnfamiljer, även de med små barn, har äntligen chans för så kallade Golden Hour-fotograferingar. Ljuset är det a b s o l u t viktigaste under en fotografering. Just denna årstid är sååå himla vackert med all brunt och beiget i bakgrunden. Det är väldigt fint för att få fram vackra hudtoner vilket är A och O för just porträttfotograferingar. Och själv är jag extra förtjust i det lite karga landskapet. Vad tycker ni?

Skicka en bokningsförfrågan redan nu för att boka in er mellanårstidsfotografering! :)


1 Comment

Comment

En sensommarfotografering ı Familjefotograf Stockholm

Jag har massor av fotograferingar som jag inte har hunnit blogga om och det är så fantastiskt fint att titta tillbaka och minnas alla underbara familjer jag fått äran att fota. Den här mamman fick faktiskt fotograferingen i julklapp av hennes mor. I dessa tider när konsumtionen är oändlig så tycker jag denna sortens present är bland det bästa man kan få. Men sen har fotografier alltid varit något jag värderat väldigt högt och det är ingen slump att jag har satsat på fotografering som yrke. Det är nog det och resor med familjen som jag allra, allra helst sparar till.

Det är januari och vi har precis börjat på det nya året. Sverige bjuder på fantastiska säsonger. När vill du har din fotografering med familjen? Månaderna börjar bokas upp så vill du vara säker på att få tid under din favoritmånad så skicka ett mejl till mig. Hoppas vi ses!

Comment

Comment

Ser fram emot 2019 | Familjefotograf i Stockholm

2018 har varit ett fantastiskt år på många sätt. Jag har varit föräldraledig med min sista bebis. Längre än förra gången. Jag tror nog att det var för att det var sista gången som jag tänkte att jag nu skulle ta tillvara på denna fantastisk möjlighet som vi har i Sverige. Vi gjorde en underbar resa över Atlanten med hela familjen med både roadtrip och kryssning i karibien. Där bokade jag en av mina absoluta drömfotografer Erin Witkowski för att fånga mig med min familj! Som fotograf är jag sällan med på bild tyvärr. Under sommaren åkte jag iväg till England, för första gången borta från båda mina barn, för att utbilda mig ännu mer kring Lifestylefotografering.

Efter min föräldraledighet tog jag det stora steget och sade upp mig från min fasta anställning för att satsa fullt ut på min dröm att jobba som familjefotograf. Samtidigt är min man föräldraledig så vi sitter nu i en once-in-a-lifetime-situation där vi båda kan bestämma helt över våran tid…som vi spenderar mycket tillsammans som familj. ♥

Så nu blickar jag mot 2019 som kommer bli ett fantastiskt år! Jag har så många drömmar och mål för mitt företagande. Här tänkte jag dela med mig av 5 saker som händer 2019!

1. Ibland är livet fantastiskt när möjligheter bara dyker upp sådär när man vågat säga ja till ens drömmar! Jag har börjat ett nytt samarbete med bildbyrån Maskot och det känns fantastiskt kul att få fortsätta göra det som jag gör bäst. Fota lifestyle!

2. Jag kommer fortsätta erbjuda mina vattensessioner nästa sommar. Jag testade på att erbjuda några vattensessioner under förra sommarens heta dagar. Och jag fullkomligt älskade det! Jag kommer endast erbjuda några enstaka vattensessioner nästa år då det är lite extra riskabelt för mig då jag faktiskt står i vattnet för att fånga de allra bästa vinklarna. Familjerna får både stylingråd samt möjligheten att låna klänningar. Jag kommer reka nya platser nästa år som lämpar sig bäst för just denna sortens intima familjefotograferingar. Skicka ett mejl till mig om du redan nu vet att du vill göra en sådan fotografering med dina barn.

3. Jag erbjuder äntligen film till mina familjefotograferingar! Under 2017-2018 har jag övat och övat och gått på utbildningar för att kunna erbjuda vackra och intima kärleksporträtt på film. Jag lovar er att de filmer jag skapar är ren magi som kommer väcka så många starka kärleksfulla minnen hos er.

4. Jag åker till Skåne nästa sommar! Eftersom jag har fått flera förfrågningar om att fota familjer i södra Skåne så kommer jag planera in en resa ner under sensommaren. Bor du i Skåne och vill att jag fota er så släng iväg en bokningsförfråga redan nu. Platserna är väldigt begränsade!

5. Och sist men inte minst så ska jag ha min första WORKSHOP! Och Sveriges enda Lifestyle workshop inom familjefotografering! Det känns så fantastiskt kul att så många har visat intresse och den blev fullbokad efter bara några dagar! Vill du stå på reservlistan så skicka ett mejl till mig.

Självklart fortsätter jag som vanligt att erbjuda vackra Porträttfotograferingar utomhus i Nacka samt Lifestylefotograferingar hemma hos familjer med både stora och små nyfödda bebisar. ♥ Jag har redan flera bokningar under kommande året så vill du vara säker på att få tid under din favoritårstid så är det dags att boka redan nu! Och sen så vill jag tacka alla underbara familjer som jag fått äran att fota under 2018. Det är en ynnest att få uppdraget att skapa och bevara minnen utifrån min konstnärliga vision. Jag ser fram emot att träffa både gamla och nya familjer nästa år.

Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! ♥

Comment

1 Comment

När vi får mötas | Familjefotografering i Stockholm

Den här hösten har varit så vacker och min kreativitet har flödat. Jag har testat nya platser och förälskat mig i mina familjer. Jag har lekt med ljus, färger och mönster. Jag skapar utifrån min vision och sen, någonstans, möts vi, där ni bara får vara. Och det är just då, i vårt möte, som vi kan skapa magi tillsammans. ♥


1 Comment

Comment

Första månaden | En nyföddfotografering i Stockholm

Den där första månaden med sin nya bebis. En riktigt berg-o-dalbana, känslomässigt. Det är vad jag kommer ihåg. En väldigt vacker men utmattande tid fylld med massor av stora känslor. Jag anlitade aldrig en fotograf för att fota den första tiden med mitt första barn och jag är nu så otroligt glad över att ha gjort det med mitt andra! Även om jag var väldigt flitig med att dokumentera mitt första barn så hade jag ingen som helst ork att ta upp kameran med mitt andra. Så jag är nu så otroligt glad över att jag bokade en av mina favoritfotografer för att dokumentera just denna första tid. Den är så kort. ♥

Scrollar ni längst ner på detta inlägg kan ni se en av många skatter från min egen fotografering!

Och här är jag med min familj, från vår första tid tillsammans som fyra ♥

Foto: Amy Rushbrook

Foto: Amy Rushbrook

Comment

Comment

Oktober | En familjefotografering i Saltsjöbaden

Den här platsen har jag gått förbi massor av gånger och sett framför mig en familj som vandrar längs stigen. Jag har alltid tyckt att det är så otroligt vackert här så jag är så glad över att äntligen få fota en familj så som jag hade tänkt mig. Det ser ut ungefär så här året runt då området består mest av tall och gran. Så även om just denna fotografering är tagen mitt under hösten så ser vi inte mycket av höstens färger just här. Detta gör det till en perfekt plats för just vinterfotograferingar. Min nästa vision är att se en familj här när detta område är täckt av lite snö. Så kan jag med min konstnärliga vision möta er unika personlighet någonstans i mitten. Ska vi skapa något vackert tillsammans? Skicka en bokningsförfrågan till mig.

Comment

Comment

En film om döttrar | Videograf Stockholm

När jag skapar filmer så vill jag fånga det som jag själv som mamma vill komma ihåg. Beröringarna, fingrar genom hår. Kramar, pussar. De små små rörelserna. Dofterna. Ljuden, ljuset. Kärleken. Allt det vackra i livet. Och jag vill…att hennes barn ska se hur mycket hon älskar dem…

Vill ni också ha en film så kan ni lägga till det i samband med bokningen av en familjefotografering. Då stannar jag kvar en stund extra så vi hinner med både filmning och fotografering av din familj.

Comment