Lifestylefotograf_Stockholm_Anna-Sandstrom.jpg
Lifestyle-familjefotografering-Stockholm-Familjefotograf_Anna-Sandstrom-2.jpg
Lifestyle-Familjefotografering_Stockholm_Familjefotograf_Anna_Sandstrom_10.jpg
Lifestyle-Familjefotograf_Stockholm_Anna_Sandstrom_7.jpg
Lifestylefotograf_Stockholm_Anna-Sandstrom.jpg

Lifestyle & Storytelling


Dokumentär familjefotografering

SCROLL DOWN

Lifestyle & Storytelling


Dokumentär familjefotografering

Om du fick se tillbaka på din egen barndom, vad skulle det vara? Vilka minnen från din familj finns kvar i ditt hjärta och som betyder oerhört mycket för dig idag? Kanske har du en liten som just nu växer alldeles, alldeles för fort. De viktigaste personerna i ett barns liv är föräldrarna. Visa dem att du också fanns där, nära, och inte bara bakom mobilkameran. Dessa bilder kommer betyda så mycket för dem när de tittar tillbaka på sin barndom, och de kommer betyda oerhört mycket för dig när de har vuxit upp...

"Det här var det absolut finaste jag någonsin fått! Jag kan inte tacka nog för det du precis skickade!
Tårarna rann och du har verkligen lyckats fånga exakt hur mycket jag älskar min lilla plutt..och han mig!" - Therese

 

Familjefotograf Stockholm - Klicka på bilderna för att se hela lifestylefotograferingen. Priser och kontaktformulär hittar du längst ner.

VAD ÄR LIFESTYLEFOTOGRAFERING?
Lifestyle, reportage, dokumentärfoto, visuell storytelling. Det finns många namn och till skillnad på vanlig porträttfotografering så handlar lifestyle-fotografering om att berätta, genom bilder. Antingen om en person, en dag eller en händelse. Lifestyle & Storytelling är inte så utbrett inom familjefotografering, men är väldigt etablerat inom exempelvis bröllopsfotografering. Med en blandning av olika genrer, närbilder, porträtt, så kallade candid moments och övergripande miljöbilder skapar man tillsammans en berättelse. Vad vill du komma ihåg och vad vill du berätta för dina barn?

När ett porträtt inte räcker...Jag vill också ha kvar minnen från ett hem, ett liv som vi en gång hade...
Lifestyle-familjefotografering-Stockholm-Familjefotograf_Anna-Sandstrom-2.jpg

Min berättelse


Min berättelse


Första månaderna tog jag massor av perfekta bilder på min son. Vackra porträttbilder med suddig och ljus bakgrund. Jag tittar faktiskt inte så ofta på dessa bilder, även om jag tycker väldigt mycket om dem. Det är ju ändå väldigt vackra och söta bilder på min son. Och så som han såg ut då, ser han inte ut idag.

De bilder som jag istället tittar ofta på och som får mig att le, skratta och gråta, är bilderna i min mobil. Och varför kan man undra? De är ju inte på något sett tekniskt bra. Men svaret är helt enkelt att de känns mest äkta. Jag hade tagit bilderna mitt i min vardag, mitt i allt kaos. De vackra bilderna som jag tog på min son, där jag strategiskt la honom på en enfärgad filt framför en vacker bakgrund, berättade ingenting om oss och om min son. Jag hade ju tagit bort allt. Jag kunde inte se våra liv och min sons personlighet i dessa bilder. Det viktigaste fanns inte med;…vårt liv.

Det var här jag började ändra på mitt sätt att fotografera. Jag ville på något sätt visualisera känslorna och vårt liv tillsammans med denna nya familjemedlem. Bilderna skulle alltid kunna ta mig tillbaka. Jag skulle inte bara komma ihåg ansikten, utan även vad vi gjorde och vart vi var. För helt ärligt, så hinner jag inte med. Min son växer alldeles för fort. Som tur är, är det inte för sent för mig att dokumentera mitt liv med familjen. Jag ser fram emot all sagoläsning, frukostmorgnar, lekparker och sommarlov. Det finns fortfarande många vackra minnen att skapa och bevara.

Fotografering är mitt största intresse och jag verkligen brinner för just detta ämne, att fånga det personliga, det privata och framförallt, den flyktiga vardagen. Det är inte helt lätt att släppa in en främling som ska dokumentera ens vardagsliv. Men det är min passion och det kommer synas i mina bilder. Jag vill fånga det som ni vill komma ihåg om fem, tio, tjugo år. Låt mig berätta ER historia genom mina bilder. Det kanske inte är de klassiska bilderna man hänger upp på väggen, med matchande klädsel och perfekta leenden. Men det kommer vara bilder som berättar, om ert liv, om er familj. Det kommer vara en del av ER historia och det kommer vara bilder som verkligen berör...
 

Lifestyle-Familjefotografering_Stockholm_Familjefotograf_Anna_Sandstrom_10.jpg

Lifestylefotografering


Priser

Lifestylefotografering


Priser

"Jag tycker hon fångade vardagen som vi brukar glömma när man är småbarnsförälder.
Bästa fotografen nånsin, det blir definitivt mera bokningar i framtiden!" - Mutlu

 

LIFESTYLEFOTOGRAFERING MED ANNA SANDSTRÖM

Vi befinner oss hemma hos er eller ert smultronställe där barnen trivs som allra bäst och känner sig hemma. Dessa bilder är till för er och för era barn. För att minnas tillbaka till det som varit. Vad vill ni komma ihåg? Är det nattningen med sagoläsning som ni vill minnas? Kanske är det frukosten när alla är samlade? Plask i badkaret? En härlig dag i sommarstugan? Eller vill ni ha ett minne från föräldraledigheten? Jag är med och leker med barnen men ibland står jag i bakgrunden och fångar in allt som händer i era liv.

Ska vi städa innan fotograferingen? Jag vill fånga livet som det är med småbarn, så ni behöver inte städa innan. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. 

Vad ska vi ha på oss? Sätt på er kläder som ni känner er fina i. Det lyfter både er och bilden. Men undvik formella kläder, det känns inte naturligt och ni ska kunna röra fritt i era hem. Undvik för tighta byxor. Exempel; ni ska kunna sitta ner på golvet och leka tillsammans avslappnat och ledigt. ♥

Det jag fångar är ögonblick som har passerat och kommer aldrig tillbaka. Precis som bröllop är det här once in a lifetime. Barnen blir inte yngre än så här. Och de bilder jag skapar tillsammans med er kommer vara ovärderliga för er i all framtid...
 Mina lifestylepaket 2018
 

Under oktober - juni kommer jag endast erbjuda Minilifestyle, 1 timma hemma-hos fotografering. Kontakta mig för mer info.


LIFESTYLE - Startpaket

 • 2 timmar lifestylefotografering bekvämt hemma hos er eller ert smultronställe (gäller inom Stockholm)
 • Spontana och lekfulla bilder om er familj
 • Webbgalleri  med alla bilder för urval
 • 10 högupplösta och redigerade bilder
 • 2 st 18x24 Fine Art förstoringar (värde 980:-)

       4900:-


Vill du köpa till fler digitala bilder till ditt startpaket?
Enskilda bilder      299:-/st
+ 5 bilder               990:-
Alla bilder              9900:- (Fotografering inräknat, endast digitala filer)
Intresserad av att framkalla bilderna?
Kika på mina Fine Art-produkter


LIFESTYLE - ALL INCLUSIVE

 • 2 timmar lifestylefotografering bekvämt hemma hos er eller ert smultronställe (gäller inom Stockholm)
 • Spontana och lekfulla bilder om er familj
 • Webbgalleri  som ni kan dela med er till alla nära och kära
 • Alla bilder (ca 70-100 st) högupplösta och redigerade på ett USB-minne
 • Fusionfilm i HD 1080p med både rörlig bild och stillbilder som
  ni kan njuta av tillsammans (värde 990:-)
 • 2 st 18x24 Fine Art förstoringar (värde 980:-)
 • Vackert, handbundet fotoalbum i linne om 10 uppslag i formatet 20x20 cm (värde 2990:-)

        11900:-BOKNING
Vid bokning skickas en faktura på 1500:-, som garanterar ert datum. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning, men det går självklart att byta datum vid sjukdom och dåligt väder. Bokningsavgiften dras av på er slutfaktura.  

ALLMÄNNA VILLKOR
Alla utvalda bilder levereras högupplösta och är fria att användas för privat bruk. Bilderna får dock inte redigeras i efterhand och vid publicering i sociala medier ska alltid Foto: Anna Sandström (Instagram: #anna_sandstrom_foto, Facebook: annasandstromfoto) anges. Bilderna finns tillgängliga för urval i ett webbgalleri ca 3 veckor efter fotograferingen. Slutfakturan skickas i samband med bildleveransen.

Lifestyle-Familjefotograf_Stockholm_Anna_Sandstrom_7.jpg

Lifestyle Familjefotograf Stockholm


Lifestyle Familjefotograf Stockholm