Foto: Erin Witkowski

Foto: Erin Witkowski

Jag är en av Sveriges första Lifestyle familjefotografer och har hittat min stora passion i att fånga starka porträtt av familjer både i sina hem och utomhus. Vad gör mig unik som familjefotograf? Jag går in på djupet, kommer lite närmre och fånga er som ingen annan familjefotograf kan.
Jag skapar starka, känslofyllda bilder som får era hjärtan att banka. För jag vet hur mycket man kan älska någon. På riktigt.

Jag älskar att känna när jag tittar på bilderna på min familj. Jag vill uppleva alla möjliga slags känslor när jag blickar tillbaka. Jag ska känna lycka & glädje. Jag ska skratta, det ska göra ont i hjärtat. Jag ska gråta en skvätt när jag minns på det som varit. Inte på ett negativt sätt utan för att den tiden aldrig mer kommer tillbaka. Och det är fint, tycker jag, att känna saknad. Även om nuet och framtiden har massor av roliga äventyr som väntar oss. Jag vill också att du ska känna allt det här! Jag vill skapa detta för dig, för er. Vackra, ovärderliga bilder, så också du kan minnas tillbaka till det som en gång varit.

XOX
Anna

“That it will never come again is what makes life so sweet”
— Emily Dickinson