Ljuvliga, ljuvliga höst. Hösten är verkligen perfekt för just familjefotograferingar. September och oktober har de senaste åren verkligen bjudit på fantastiskt väder. Det kan tyckas trist att dagarna blir kortare men för just familjefotograferingar är de kortare dagarna alldeles perfekta! Under hela vinterhalvåret, från höst till vår, finns det äntligen chans att fotografera familjerna i det där mjuka ljuset vid morgon och kväll.

Har ni småbarn som lägger sig tidigt så finns ingen bättre tid än hösten för att fånga magiska
golden hour-bilder!

Familjefotografering i september: Så gott som hela denna månaden är träden fortfarande gröna. Temperaturen är behaglig och det finns fortfarande möjlighet att vara lite lättare klädd. Vill man fortfarande ha lite mer somriga bilder så är september den perfekta månaden för familjefotografering.

Familjefotografering i oktober: Nu börjar äntligen färgexplosionen! Orange, gult, rött och grönt! Vill man ha färgstarka höstbilder så är denna månaden man ska boka en fotografering!

Familjefotografering i november: Löven har nu fallit ner till marken och det är nu man har möjlighet att samla alla de där fantastiska orangea löven och kasta upp dem! Barnen älskar denna aktivitet och det kan bli många fantastiska bilder. 

Vill du också ha vackra höstbilder på hela familjen? Bokningsformuläret hittar du längst ner!

Comment