Foto: Erika Gerdemark

Foto: Erika Gerdemark

Estetisk med fötterna på jorden. Det är om  jag får summera mig själv. Jag har sjungit, både i duschen och på scen, försökt lära mig spela piano och gitarr utan framgång. Jag har ritat och målat med både olja och akvarell, och har dessutom spelat teater tillsammans med Thomas Petersson och Lasse Brandeby, men var aldrig så värst bra på det :)  Jag älskar natur och försöker alltid planera in djur i våra resor. Åka på safari och simma bland valhajar ligger högt upp på min bucket list. 

Jag har valt att enbart erbjuda familjefotograferingar. Genom att satsa fullt ut på att fota familjer och barn kan jag bli riktigt grym på det jag gör. Många reagerar på just detta och säger att det måste ju vara det svåraste att fota! Nej, säger jag. Det tycker jag inte :)  Jag är faktiskt riktigt duktig på att fota just barn och jag fångar alltid de där speciella stunderna som kommer vara ovärderliga för er och era barn! 

Jag är själv förälder och vet hur snabbt tiden går och hur fort våra barn växer. Man hinner liksom inte med. När blev de så här stora? Jag kan hjälpa er att bevara en viktigt tid i era liv. 

 Anna Sandström Foto är mitt andra barn som jag arbetar med på min fritid. Kontakta mig för att boka en tid till en fotografering. Berätta för mig vad som är kärt för dig och som du vill föreviga, så kan vi komma överens om en bra tidpunkt att fånga just detta! 

XOX
Anna


En liten sommarfilm om min familj.

Click Pro Member Badge