Comment

Februari 2016

Jag försöker vara med på bild tillsammans med min son minst en gång i månaden. Det blir alltid en sistaminuten bild i slutet på varje månad. Tycker väldigt mycket om dessa bilder, men man kan ju tycka att det är lite konstigt att man fotar i en garderob. Men vad gör man inte för lite bra motljus! ;)

Comment

Comment

Oktober 2015

Jag har blivit inspirerad av ett projekt som några amerikanska fotografer har startat ”where ever I am with you” där de visar sina barn, en gång i månaden, att de också var med.

Varför jag har bestämt mig för att börja med detta är att jag annars alltid är den som står bakom kameran och fotar alla andra. Och framförallt så vill jag att min son ska se att jag också var med honom under hans uppväxt. Så jag har lovat mig själv att jag ska vara med på bild tillsammans med honom minst en gång i månaden. Det är ett projekt som jag känner att jag kommer klara av och som är väldigt viktigt för mig. 365-projektet är lite för mäktig för mig just nu. Finns varken tid eller ork till att dokumentera varje dag.

Så här kommer den första. Oktober 2015.  (Ursäkta röran och frisyren, tyvärr kommer det vara så, så länge vår son bor hos oss…)

Comment