Viewing entries in
Produkter

Comment

Rama in foton | Familjefotografering Nacka Stockholm

Alla har vi ambitionen att göra något med bilderna vi har. Jag tror faktiskt ingen vill att bilderna bara ligger där på en hårddisk för alltid. Antingen tänker vi att en dag samla dem i ett fotoalbum eller så vill vi fylla upp en vägg med vackra bilder på oss med familjen.

När du bokar en fotografering med mig så får du hem minst en Fine Art-förstoring. Jag vill att alla mina kunder ska få hem något fysiskt, som man antingen ramar in och hänger upp på en vägg eller ett fotoalbum att bläddra i. Väljer du det stora paketet ingår det dessutom ett fotoalbum. Och det är jag som sätter ihop den. Du behöver bara välja dina favoritbilder och sen jag gör resten.

För jag har full förståelse. Har man barn då är livet fullbokat. Det är svårt att klämma in tid till att välja bilder, leta fram en bra fotolabb, ladda ner ett program för att sätta ihop sitt fotoalbum, som gärna krånglar. Ja det blir helt enkelt inte av. Men det här är mitt jobb så jag kan göra det åt dig. Dessutom så är kvalitén på förstoringarna och fotoalbumen långt mycket högre än alla fotolabb som ni kan hitta på nätet.

Läs mer om mina produkter här. Så kan du börja planera vart i huset du vill pryda med alla era vackra bilder.

Comment

Comment

Nu erbjuder jag Fine Art-produkter!

Jag har scoutat bland olika leverantörer för att hitta just de produkter som jag vill erbjuda dig som har haft en fotografering hos mig! Äntligen har jag hittat de som jag verkligen, verkligen älskar! Superlyxiga fotoalbum, tidlösa fine art-förstoringar och stilrena art plates, färdiga att hänga på väggen ♥

Ta en titt blad mina Fine Art-produkter!

TRE ANLEDNINGAR ATT BESTÄLLA PRODUKTER FRÅN MIG

  1. Det blir av! Du behöver inte ha dåligt samvete över att bilderna ligger kvar på hårddisken år efter år! Dessutom ingår frakt på alla mina produkter!
  2. Du sparar tid! För jag gör jobbet! Du behöver inte lägga din tid att lära dig ett nytt program för att skapa ett fotoalbum helt själv eller leta efter bra fotolabb att beställa dina bilder från!
  3. Lyxiga produkter! Alla produkter jag erbjuder är av mycket hög kvalitet som inte går att beställa som privatkund. De är otroligt lyxiga och menade att hålla i generationer!

Comment

Comment

Nu erbjuder jag fotoböcker!

Om jag fick välja en trycksak så skulle jag välja fotoböcker. Jag absolut ÄLSKAR fotoböcker. Det är något speciellt att kunna ta på och bläddra igenom vackra minnen. Jag har dessutom en förkärlek till berättelser. Med en fotobok kan jag skapa en sammanhängande berättelse från mina familjefotograferingar. Framförallt från Lifestylefotograferingar som jag erbjuder hemma hos familjerna. Att kunna bläddra igenom en liten del av en helt vanlig dag hemma hos er när barnen var små. Är inte det absolut den finaste presenten ni kan ge era barn sen när de blir stora? 

Jag erbjuder fotoalbum i storlekarna 20x20 och 25x25 cm med linneomslag i flera färger! Är ni intresserade av att beställa är det bara att slänga iväg ett mejl till mig!

Comment