Viewing entries in
Nyföddfotografering

Comment

Första månaden | En nyföddfotografering i Stockholm

Den där första månaden med sin nya bebis. En riktigt berg-o-dalbana, känslomässigt. Det är vad jag kommer ihåg. En väldigt vacker men utmattande tid fylld med massor av stora känslor. Jag anlitade aldrig en fotograf för att fota den första tiden med mitt första barn och jag är nu så otroligt glad över att ha gjort det med mitt andra! Även om jag var väldigt flitig med att dokumentera mitt första barn så hade jag ingen som helst ork att ta upp kameran med mitt andra. Så jag är nu så otroligt glad över att jag bokade en av mina favoritfotografer för att dokumentera just denna första tid. Den är så kort. ♥

Scrollar ni längst ner på detta inlägg kan ni se en av många skatter från min egen fotografering!

Och här är jag med min familj, från vår första tid tillsammans som fyra ♥

Foto: Amy Rushbrook

Foto: Amy Rushbrook

Comment

Comment

Nyföddfotografering i Stockholm | Familjefotograf Stockholm

Som familjefotograf erbjuder jag även Nyföddfotografering. Då åker jag hem till familjerna och förevigar den där första tiden med sin nya familjemedlem. Det blir blöjbyten, amning och massor av mysiga och avslappnade porträttbilder. Hemma. Det är verkligen en speciell tid som aldrig, aldrig kommer att komma tillbaka. Och det är något alldeles extra när det är ens första barn. Jag kommer alltid känna en enorm tacksamhet till alla familjer som väljer att bjuda hem mig för att föreviga en sådan viktig tid i deras liv. Tillsammans vill jag skapa minnen som de kan njuta av i generationer. ♥

That it will never come again is what makes life so sweet
— Emily Dickinson

Comment

1 Comment

Föräldraledig - på deltid :)

Under ett år kommer jag endast jobba deltid med fotografering i kombination med föräldraledighet. Jag kommer då endast erbjuda ett begränsat antal fotograferingar framöver. Ni är så klart alltid välkomna att kontakta mig, men svar kan dröja något. 

Tillsvidare kommer jag njuta av den här lilla nyfödda kärleksklump och så hoppas jag att jag får fotografera DIN familj den närmsta framtiden! Missa inte att jag resten av det här året erbjuder Minilifestyle - dvs en timma Lifestyle-/Nyföddfotografering hemma hos er! Kontakta mig för mer info!

Det är lika bra att vänja sig vid kameran älskling! ;)

1 Comment

Comment

Hur går en nyföddfotografering till?

När man bokar en nyföddfotografering hos mig så bokar man in en lifestylefotografering hemma hos er. Jag kommer blanda porträttbilder med dokumentära bilder. Det jag behöver är ett fönster, en säng och eventuellt en fåtölj! För mig är inte bilderna på endast barnet det viktigaste utan det är bilderna på er tillsammans. Dessa bilder är så otroligt viktiga att ha, för du kan ta så många bilder på barnet själv men inte på er tillsammans. Inte på riktigt.

Inför en nyföddfotografering behöver ni inte städa. Jag vill fånga livet som det är med småbarn. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. Jag kommer hjälpa er på vägen och berätta vart det är finast ljus, men låt livet hända. Behöver du amma eller mata barnet, byta blöja eller trösta syskonet så gör det. Att fånga livet är grunden till mitt fotograferande och kanske också därför du har hittat just mig! 

Hur gammal ska bebisen vara? För min del så erbjuder jag Lifestylefotograferingar så det finns ingen åldersgräns. Det är egentligen du som väljer när det passar er bäst. Men vill du ha bilder när bebisen är som allra minst så försök boka in en fotografering innan barnet är en månad gammal.

Nyfiken på fler bilder eller vill du veta mer om Nyföddfotografering? Här på hemsidan hittar du all info om mina nyföddfotograferingar! ♥

Comment