När man bokar en nyföddfotografering hos mig så bokar man in en lifestylefotografering hemma hos er. Jag kommer blanda porträttbilder med dokumentära bilder. Det jag behöver är ett fönster, en säng och eventuellt en fåtölj! För mig är inte bilderna på endast barnet det viktigaste utan det är bilderna på er tillsammans. Dessa bilder är så otroligt viktiga att ha, för du kan ta så många bilder på barnet själv men inte på er tillsammans. Inte på riktigt.

Inför en nyföddfotografering behöver ni inte städa. Jag vill fånga livet som det är med småbarn. Behöver det plockas undan så gör jag det under tiden om jag känner att det det kommer höja bildens kvalité. Jag kommer hjälpa er på vägen och berätta vart det är finast ljus, men låt livet hända. Behöver du amma eller mata barnet, byta blöja eller trösta syskonet så gör det. Att fånga livet är grunden till mitt fotograferande och kanske också därför du har hittat just mig! 

Hur gammal ska bebisen vara? För min del så erbjuder jag Lifestylefotograferingar så det finns ingen åldersgräns. Det är egentligen du som väljer när det passar er bäst. Men vill du ha bilder när bebisen är som allra minst så försök boka in en fotografering innan barnet är en månad gammal.

Nyfiken på fler bilder eller vill du veta mer om Nyföddfotografering? Här på hemsidan hittar du all info om mina nyföddfotograferingar! ♥

Comment