Mitt under denna historiskt varma sommar kan det kanske kännas avlägset att tänka på hösten. Många av er kanske till och med längtar till lite kallare årstider. Har ni funderat på en familjefotografering i år men är osäker på när det skulle kunna passar er. Här nedan listar jag upp höstens alla månader och kanske just en höstfotografering kan passa just er!

Ljuvliga underbara höst. Hösten är verkligen perfekt för just familjefotograferingar. September och oktober har de senaste åren verkligen bjudit på fantastiskt väder. Det kan tyckas trist att dagarna blir kortare men för just familjefotograferingar är de kortare dagarna alldeles perfekta! Under hela vinterhalvåret, från höst till vår, finns det äntligen chans att fotografera familjerna i det där mjuka ljuset vid morgon och kväll.

Har ni småbarn som lägger sig tidigt så finns ingen bättre tid än hösten för att fånga magiska
golden hour-bilder!

Familjefotografering i september: Så gott som hela denna månaden påminner om sommaren. De flesta träd är fortfarande gröna. Temperaturen är behaglig och det finns ännu möjlighet att vara lite lättare klädd. Vill man fortfarande ha lite mer somriga bilder så är september den perfekta månaden för familjefotografering.

Familjefotografering i oktober: Nu har alla höstfärgerna kommit! Orange, gult, rött och grönt! Vill man ha färgstarka höstbilder så är denna månaden man ska boka en fotografering! 

Familjefotografering i november: Lite löv finns kvar på träden men de mesta ligger på marken. Färgerna börjar blekna, men än är höstfärgerna kvar. Fram till första halvan av november finns det fortfarande chans att fånga familjen bland klassiska höstfärger. 

Familjefotografering under mellanårstiderna: Dessa infaller under mitten av november och mars när träden är kala och de bleka färgerna är vår kuliss. Tillsammans med det mjuka ljuset så tycker jag att denna årstid är vackrast för just porträttfotograferingar.

Vill du också ha vackra höstbilder på hela familjen? Bokningsformuläret hittar du längst ner!

Comment