Det vanligaste jag får höra från föräldrar när de berättar för mig om sina barn inför en fotografering är att deras barn aldrig kan sitta still. Och då vill jag bara säga; då är allt precis som det ska vara. ♥

Jag förväntar mig inte att barn sitter stilla mer än några sekunder. Vissa barn gör det, med de allra flesta gör inte det. Och finns det syskon, ja, då är det full kaos :)

Jag är en familjefotograf. Och de allra flesta familjer jag fotar har barn under tio år. De flesta har fler än ett barn. Jag har lärt mig att vara väldigt snabb på att skifta fokus, improvisera, byta aktivitet från en sekund till en annan för att NI ska få hem vackra och lekfulla bilder på er tillsammans. Bilder som speglar er, så som ni är idag. Barns humör svänger oerhört fort och jag är väldigt lyhörd och anpassar mig utefter familjedynamiken just där och då.

Familjer är det jag älskar att fotografera. Kaos och rörelse tillsammans med den villkorslösa kärleken mellan förälder och barn är det jag är allra bäst på att fånga. Det är också varför jag inte fotar bröllop eller kärlekspar. Familjefotografering är min största passion och detta gör mig till en otroligt skicklig familjefotograf.

Jag har väldigt höra krav på kvalitén på bilderna jag levererar till varje familj. Men med kvalité menar jag inte den traditionella perfekta porträttbilden där alla sitter, uppradade med ett vackra leende och tittar in i kameran. Nej, med kvalité menar jag att jag skapar bilder som känns. Rätt. in. i. hjärtat. Det är också anledningen till varför varannan kund väljer att köpa alla bilder från sin fotografering med mig. För varje bild räknas. ♥

Comment